Inloggen

 

Wat is uw gebruikersnaam?

Uw gebruikersnaam is uw e-mailadres zoals dit geregistreerd is bij e-Quest.

1e keer inloggen op deze portal?

Indien u voor de eerste keer wilt inloggen op deze portal en niet via een andere weg voorzien bent van een wachtwoord, dan kunt u klikken op "wachtwoord opvragen". Indien u bekend bent als sollicitant of contactpersoon bij e-Quest, ontvangt u daarna via uw e-mailadres een link waarmee u een nieuw wachtwoord kunt opgeven.

Geen mail ontvangen voor vastleggen van een (nieuw) wachtwoord?

Indien u geen mail heeft ontvangen na het klikken op de link "wachtwoord opvragen" dan heeft u ofwel u mailadres niet goed opgegeven danwel heeft u geprobeerd in te loggen met een mailadres dat bij ons niet bekend is. Bent u een contactpersoon namens een klant, dan verzoeken wij in dat geval contact op te nemen met de portalbeheerder (IT-gemachtigde)  van uw organisatie.

 

 

 

Wie kan hier inloggen?

  • Contactpersonen van onze klantorganisaties én
  • sollicitanten

kunnen op deze portal inloggen.

Voor contactpersonen van onze klanten geldt dat per organisatie allereerst één zogeheten IT-gemachtigde bekend gemaakt dient te worden aan e-Quest. Een IT-gemachtigde krijgt (o.a.) alle rechten binnen de klantportal. Een IT-gemachtigde kan vervolgens, namens de organisatie die hij/zij vertegenwoordigt, zijn/haar collega's diverse rechten geven binnen de portal.

Hoe kan ik iemand de rol van IT-gemachtigde geven?

Hiervoor kunt u onderstaand formulier "registratie IT-gemachtigde" gebruiken. Nadat wij dit formulier, volledig ingevuld én ondertekend door een tekenbevoegde, ontvangen hebben, verwerken wij de gegevens waarna de IT-gemachtigde bericht krijgt dat de toegang tot de portal is verstrekt. e-Quest maakt 1 IT-gemachtigde aan namens een organisatie. Zijn er meer mensen binnen uw organisatie die dezelfde rol mogen krijgen, dan kan de 1e IT-gemachtigde deze mensen die rol toekennen.

Vragen of opmerkingen over deze portal / tips voor de sitebeheerder?

Heeft u vragen of opmerkingen over deze portal of  tips voor de sitebeheerder; wij ontvangen ze graag van u! U kunt bellen met 0492-392626 of mailen naar administratie@e-quest.nl .